Ik kijk graag naar waar jouw ziel blij van wordt!

Consulten in de praktijk

Persoonlijk consult

Een persoonlijk consult / reading gaat over jouw leven omdat ik contact maak met jouw energie. Het is een hulpmiddel om meer inzicht te krijgen in jouw persoonlijke pad. Onderwerpen zoals werk, familie, valkuilen en uitdagingen kunnen o.a. aan de orde komen. Door de verbinding met je energieveld kan ik je een beeld geven van waar jij staat op dat moment. De handvatten die je krijgt zijn er om jou inzicht te geven en te helpen nieuwe wegen te bewandelen. Ik kijk graag naar waar jouw talenten liggen en waar jouw ziel blij van wordt!

Consult spirituele wereld

Tijdens een consult / reading met de spirituele wereld maak ik contact met iemand die overleden is en waar jij je verbonden mee voelt. Door het omschrijven van karakter, details en gezamenlijke herinneringen breng ik met veel liefde 2 werelden weer even samen. Het kan zijn dat er iemand voor je komt die je iets mee wil geven in de vorm van een boodschap. Het is iedere keer weer bijzonder om te laten zien dat het leven door gaat en dat onze overleden dierbaren nog altijd met ons mee lopen.

Healing consult

Deze krachtige vorm van healing werkt in op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het kan ook heel heilzaam werken bij pijn. Meestal voelt iemand zich na een healing erg rustig en ontspannen! De helende werking van de sessie kan nog enkele dagen door werken. Een healing sessie vervangt nooit de reguliere gezondheidszorg, maar kan een waardevolle aanvulling of ondersteuning zijn. Een consult duurt 45 min en kost 50 euro.

Spirituele coaching

Een consult spirituele coaching kan een hele mooie ondersteuning zijn wanneer je zelf je richting even kwijt bent. Het kan op bepaalde momenten in het leven heel waardevol zijn, dat er iemand is die met je mee kijkt. Zodat je weer sterker in contact kan komen met je kracht en innerlijk kompas. We kijken naar waar jij tegen aanloopt en wat jij graag zou willen leren. Op een liefdevolle en heldere manier krijg jij inzicht in patronen en handige tools voor de toekomst.

Consult op afstand

Is mijn praktijk te ver weg? Zijn er andere omstandigheden waardoor je niet kan komen? Of kies je gewoon voor gemak? Dan kan een consult op afstand heel praktisch voor jou zijn. Een online consult of reading kan o.a. via skype plaats vinden, maar er zijn nog meer mogelijkheden.

Boek een consult

Voor meer informatie of het inplannen van een datum.

Contactgegevens

Home of souls

Riemkamp 9

7396 CE Terwolde

Tel. 0571-291388

info@homeofsouls.nl

KvK nr: 08210175

BTW nr: NL001634049B93

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, ik lees graag de nieuwtjes!

Scroll naar boven