Jij mag zijn wie je bent, want jij bent mooi!

Wat mensen zeggen over...

Een prachtige online cursus gevolgd bij Diane over gidsen. Het waren 3 zeer waardevolle avonden die ik iedereen kan aanbevelen! De avonden zaten vol waardevolle informatie, oefeningen en meditaties en gelukkig kon ik erbij zijn omdat ze deze cursus online gaf. De informatie en oefeningen gebruik ik nu regelmatig. Diane is een fijne, warme vrouw en je voelt je direct prettig bij haar. Ook haar manier van cursus geven spreekt mij zeer aan. Liefs, Helen

-Helen Broer-

Wat mensen zeggen over...

Ik heb afgelopen maandag als zeer waardevol en boeiend ervaren. Er gaat weer een deel van een nieuwe wereld voor me open. Mooi om dat op deze manier onder jouw zeer fijne, warme begeleiding te mogen ervaren. Heel veel liefs, Marika 

-Marika Wilmes-

Wat mensen zeggen over...

Het was een bijzondere en mooie ervaring mede ook door de interactie met de medecursisten. En online dus ongeacht je woonplaats perfect te doen. Super bedankt Diane voor deze ervaring, ik kom ook graag bij je terug!

-Debbie Tijsma-

Wat mensen zeggen over...

Het was een fijne groep en de cursus was heel leerzaam en duidelijk. Het heeft mij veel inzicht en handvatten gebracht. Bedankt Diane

-José van der Vis-

Wat mensen zeggen over...

Het was super, heel liefdevolle verbinding met iedereen. Ik heb veel tips gekregen en mooie boodschappen. Dank je wel Diane en medecursisten.

-Nancy van Giel-

Contactgegevens

Home of souls

Riemkamp 9

7396 CE Terwolde

Tel. 0571-291388

info@homeofsouls.nl

KvK nr: 08210175

BTW nr: NL001634049B93

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, ik lees graag de nieuwtjes!

Scroll naar boven